Al træning i DcH Aalborg er baseret på det positive samarbejde mellem  hund og fører. Vi benytter os kun af positive indlæringsmetoder og  bestræber os på at arbejde ud fra den enkelte hund og førers  motivationsfaktor
 

HvalpeholdHvalpehold er for dig, som har brug for/lyst til at fokusere på  træning, kontakt og samarbejde fra starten af, for derigennem at opbygge  et stærkt tillidsbånd mellem din hund og dig. Al træning foregår på den  enkelte hunds præmisser og der tages hensyn til både race og   alder/udviklingsniveau. Holdet er for hvalpe fra 8 uger til ca.12 måneder.  
Opstart to gange om året. Forårshold starter 3. søndag i januar (sidste træning uge 25) og efterårshold starter 2. søndag i august (slutter sidst i november). Vi træner fra kl. 11 - 12 og derefter går vi i klubhuset og taler dagens træning igennem. Derfor er det vigtigt at du sætter tid af til dette. Ring eller send en sms til Betina Kronbach på 4221 7393 hvis du gerne vil træne på hvalpehold.


Hvalpe-øvede...
Læs mere...


UnghundeholdUnghundehold er for dig, som enten har gået på hvalpehold eller har  en hund på 12 måneder til ca. 2-3 år og som ønsker at arbejde med  kontakt, samarbejde og rettidig belønning. Der trænes individuelt efter  den enkelte førers ønske om fremtidig træning, hvadenten det gælder DcH   lydighed, Rally eller Agility.


DcH lydighedDcH lydighed er  for dig som gerne vil arbejde med forskellige  lydighedsøvelser som  lineføring, stå, sit og dæk, apport, fremsendelse  og spor m.m. Her er  der også mulighed for at gå til konkurrence, hvis  det er hvad du  brænder for. Holdet er for hunde på ca. 2 år og opefter  og det kræves  at din hund har trænet på et hvalpehold eller unghundehold  før du  starter denne træning.


RallyRally er for dig,  som gerne vil arbejde med samarbejde, kontakt og  præcision i små  lydighedsøvelser sammensat som et forløb på en bane. Din  hund skal have  gået på hvalpehold eller have modtagen anden form for  træning inden  det er muligt at gå på dette hold. Her er der også  mulighed for at gå  til konkurrence, hvis det er hvad du brænder for.


Nose workNose work
Læs mere...


Adfærd, kropskontrol & balance...

Nyheder

Sponsorer